Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  The bejby is here

  7 mars 2014

   

  Vill bara meddela att the bejby is here. Det är därför jag inte är här. Jag är med honom. Han är rund och fin och fantastisk och håller mig, med rätta, borta från tangentbordet. På återseende när jag har landat igen.

   

  Slut på meddelande.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar http://angelica.mabra.com/1-veckas-pysslande-senare/