Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  1 veckas pysslande senare

  28 februari 2014
  20140228-113527.jpg

  Amningsfilt, napphållare och ”dinglis” a la me (med inbyggd/insydd bjällra)

  20140228-113536.jpg

  Vadderad lekmatta

  Tänkte bjucka på slutresultatet efter 1 vecka framför symaskinen. Så länge man inte kollar syteknik eller synar kanterna så ser det helt ok ut. Det gör sig alltså mycket bättre på bild, vilket jag såklart är glad över nu när jag visar upp det. Men lite stolt tänker jag erkänna att jag är, även fast det verkligen ser hemmagjort ut. Men vadå, det kommer ändå bajsas och kräkas på allt. Eftersom jag sytt allt på fri hand (om man kan säga så när man syr) dvs utan mönster eller instruktioner av något slag, så kom jag fram till hur jag egentligen borde ha gjort, efter att jag gjort det. Har man bara en kökssax som ”sprättare” köper man snabbt läget och får improvisera ihop alla bitar. Men som sagt, det blev helt ok och framför allt, det har de rätta färgerna och mönster som jag inte blir tokig eller illamående av.

  Annons

  Det här är 100% Design by me!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar