Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  11 år tillsammans och ytterligare ett gott nytt som väntar.

  30 december 2014

  Nyårsafton. Festernas dag. Löftenas dag. Kalasmiddagarnas dag. Det är också dagen då jag och T har vår dag. 11 år är vi uppe i nu. Tiden går fort när man har roligt. Och det har vi verkligen. Roligt. Vårt senaste år tillsammans, är såklart det bästa. Kevin kom. Jag är så glad och tacksam för vårt liv tillsammans och det går verkligen inte att beskriva kärleken till min familj. Så fort jag försöker forma orden, börjar tårarna rinna. Kärleken är så stark, att den gör mig svag. Jäklar vad jag älskar mina två grabbar.

  Annons

  IMG_7389.JPG

  Något firande av vår dag eller det nya året, blir det tyvärr inte. Inte idag i alla fall. Jag ligger magsjuk och utslagen. Bubbel, trerätters och festligheter är det sista jag vill ha. Min nyårsmiddag består istället av blåbärssoppa, blåbärssoppa och så lite mer blåbärssoppa. Jag har putsat hemmet och mig själv i handsprit, med förhoppningen att T och Kevin ska slippa få denna mardrömsmage.

  IMG_7388.JPG

  Tråkigt men det är som det är. Även om vi inte hade storslagna planer, så hade vi trevliga planer. Men det kommer fler dagar. Vi har ju ett helt år på oss att fira innan det är dags igen.

  Gott nytt år, vi ses på andra sidan!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar