Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  53 – 4180 – 12 – 2-3-2014

  7 mars 2014

   

  Förklaring av rubrik:

   

  Han var alltså 53 cm lång.

   

  Han vägde 4 180 gram. Det är ju inte skitlitet om jag säger så.

   

  Han kom kl 12.00 på pricken (vilket är bra, jag gillar punktlighet). Dagen var den 2 mars 2014, alltså i söndags. Också bra val av datum tycker jag, barn födda tidigt på året är tydligen mer framgångsrika i sport.

  Annons

   

  När jag fyller år? I slutet av oktober…

   

  Om detta vore ett tacktal på Oscarsgalan så skulle jag tacka mig själv först och främst, jag var mycket duktig, betedde mig som om jag aldrig gjort något annat. Tack 2 går till tapper och asbra sambo, kan ej tänka mig en bättre pappa. Tack 3 går till the bejby, han gjorde det han skulle.

   

  Inget namn än men det finns en plan…

   

  angelica-bebis2

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar