Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Aldrig mer omogen eller övermogen avokado!

  27 september 2016

  avokado4

  Det är nästan så att jag blir tårögd. Jag är så glad att jag fortsatte slösurfa istället för att gå och lägga mig. Annars hade jag ju inte hittade årets bästa tips –  ”Så får du avokadon att mogna – på tio minuter”. Aldrig mer kommer jag att köpa den dyra avokadon som marknadsförs som ”mogen” men som ändå 80% av gångerna redan är övermogen. Aldrig mer kommer jag chansa när jag köper avokado. Inte en krona till kommer jag lägga på skitavokado. Jag kommer nämligen att köpa de billiga, stenhårda, omogna AVOKADOSARNA i nät. För sen, sen när jag kommer hem och vill ha en avokado, då sätter jag bara på ugnen på 125°C, rullar in en avokado i folie och låter den mogna i ugnen i 10 minuter. Klart!

  Annons

  Det låter ju bara för bra för att vara sant och jag har inte hunnit testa det än. Men jag har sett det med egna ögon. På Aftonbladet. Och då är det väl sant…

  Anledningen till att jag är lite extra hypad gällande avokadotipset, är för att vi använder det i vår frukostsmoothie varje vardagsmorgon. Vi köper alltså en hel del avokados. Slå ut det på ett år… vi snackar hundratals. Dessutom, finns det något som gör en så sjukt irriterad som när man skär upp en avokado som ser ut som skräp. Typ inte. Mindre matsvinn blir det också. Fördelarna med detta tips tycks aldrig ta slut. Fan va gött!

  Spara

  Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar