Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Alla mammors dag!

  25 maj 2014
  20140525-121428-44068199.jpg

  Två superstars. Min mammas mamma, min mormor, Kevins gammelmormor, min mamma och Kevins mormor.

  Premiärerna som mamma fortsätter att strömma in. Idag är det mors dag, min första. Kevin, som är klok som sin mor, lät mig därför sova ganska bra i natt. Bara en matstund runt 5 och sen gick vi inte upp förrän vid 8. Tack sötaste lilla korv, bättre present kunde jag inte få!

  Annons
  20140525-104257-38577925.jpg

  Är världens lyckligaste mamma till min lilla korv!

  Mamma – min förebild och bästa vän.
  Att vara mamma är fantastiskt och kärleken till sitt barn går aldrig att beskriva. Först nu förstår jag min egen mamma fullt ut. Hennes känslor. Hennes tankar. Hennes storhet. Det finns ingen som mamma och jag vet att jag alltid har hennes fulla stöd. Hon är min förebild, både som människa och i mamma-skap. Mors dag är hennes dag!

   

  20140525-121253-43973843.jpg

  Bästa kombon. Mamma/mormor och Kev.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar