Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Apropå bebis-väckar-sätt och ögonfransperuk.

  11 juni 2014

  Ett åttonde tvärsäkert sätt att väcka din bebis på:
  Få en behandling/gå på ett läkarbesök. En nyvaken bebis innebär då också såklart matning. Inte efter behandlingen, inte om 10 minuter, utan NU. Lite besvärligt när man måste blunda och sitta still, men allt är möjligt och går att lösas. Upp med bebben på bröstet, ut med maten och du kan fortsätta att njuta av att bli omhändertagen.

  Annons

  20140611-033446-12886204.jpg

  Bättre än Mamascara.
  Inget sminkhus verkar ha nappat på min idé angående tredagarsmaskaran Mamascara. Men tidsbristen kvarstår och även om jag inte är så fixig av mig, är ett par pigga ögon alltid trevligt. Jag blev tipsad om lösögonfransar där man limmar fast en frans i taget. Så nu har jag ögonfransperuk med ca 70 extra fransar per öga.  Att det blev skillnad behöver jag kanske inte säga. Skitcoolt. Får se hur de sitter och om jag tycker att det är värt pengarna. Än så långe trivs jag jättebra och det är kanon att slippa ett morgonmoment. Det är även ett stort plus att slippa rinnande mascara när jag tränar.

  20140610-052024-19224043.jpg

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar