Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Att vara sjuk som mamma. Inte kanon.

  12 juni 2016


  Upp! Inte sova!
  Det är inte ofta jag är krasslig, men när det slår till, så slår det ofta till lite extra. Denna gång slog det till mot bihålorna och att göra hastiga rörelser med huvudet är rena rama tortyren. Huvud och kropp är inte synkade och jag är flummig och famlig. Men att man ska kunna vila sig i form kan man ju glömma. I alla fall om det är helg och man är mamma. Även om T varit hemma och tagit hand om både hus och barn, så har Kevin haft järnkoll på mina ögonlock idag. Så fort de trillade ner, var han på mig. Antingen buffade han på mig, klappade mig på kinden eller petade mig i ögat. Inte sova mamma!Aldrig har jag längtat efter måndag. Men det gör jag idag. Då är huset tomt och jag får sova precis när jag vill, hur länge jag vill. Även om det är skit att vara sjuk, ska det bli så skönt att få ligga i ett mörkt rum hela dagen. Hoppas det regnar också. Och åskar. Det vore extra mysigt.

  Annons

  varför leka i tältet när man kan leka bakom…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar