Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Back to life.

  26 augusti 2016

  IMG_2473

  Semestern kom i precis rätt tid och den visade sig att bli den bästa i mitt liv. Ändå var vi bara hemma. Jag säger ”bara” eftersom våra instagramskrikande liv ofta vill visa andra sidor. Det där extra. Kryddan. Mumsfilibabban. Men grädden på mitt mos, var att bara få vara tillsammans. Inga filter. Inga krav. Inga planer. Det var underbart. Jag fick tid till att tänka. Tid till att känna. Tid med Kevin. Tid med min familj.

  Annons

  Inför semestern kände jag mig ganska slutkörd. Jag antar att det hänger ihop med att det då gått ca 1 år sedan jag avslutade mammaledigheten och började jobba heltid. Thats life, tänker nog många och så är det säkert, men det känns ändå tungt ibland. Det dåliga samvetet är ofta boven och även fast man försöker balansera, kommer det stunder då man känner ”jag strejkar”. Mot vad vet jag inte riktigt. Tidsbrist kanske. Men så plötsligt kommer man tillbaka, får energi av antingen ett leende från Kevin eller en 200g chokladkaka. Min långa semester, ja den gav mig energi och jag hoppas kunna ha nytta av den länge.

   

   

   

  Spara

  Spara

  Spara

  Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar