Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Blöjkriget är igång

  7 februari 2014

  Vilket blöjmärken vinner mitt hjärta (min plånbok)? Pampers, Libero eller något annat, för mig, okänt märke? Rätta mig gärna då jag har noll kunskap i ämnet, men jag kan inte tänka mig att det är någon märkbar skillnad. Eller?
  Det jag däremot vet, är att jag är en blivande storkund. Att frälsa mig (och alla andra blivande föräldrar) borde vara prio ett. Jag är ju trots allt en kund att räkna med i flera år.
  Jag har inte satt mig in i upplägget till 100%, men jag tror att för att jag ska ”tjäna” på mitt blöjmärkesval, måste jag göra en motprestation i form av att knappa in massa koder vid varje blöjköp. Som blöjbarnsförälder är det kanske inte just det man längtar efter att pyssla med under sin egentid.
  Att blöjor är ett tungt konto har jag förstått, så för att vinna över mig till sitt lag, krävs bara lite mutor. Den som skickar flest gratisblöjor vinner.
  Varsågod att börja fjäska!

  Annons

  20140207-231302.jpg

  Spännande att ett mail utgår från att jag fått barn redan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar