Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Boot camp för kanelbullens skull

  30 april 2014

  20140430-184722.jpg

  Kickstartar lite till. Jag är ju så sjukt otålig. Allt jag gör ska ge resultat direkt. Speciellt när det kommer till träning. Går det inte tillräckligt fort, gasar jag lite till. Därför har jag nu börjat på Boot Camp. Men inte på vilket Boot Camp som helst, utan ett för mammor och bebisar, såklart. När det är vattenpaus, tröstar, leker och tittar man till barnen, innan man köttar vidare. I fem veckor (2pass/vecka) får jag svettas lite extra. Det här får utgöra min mammagrupp. En tränande sådan. Någon annan typ av mammagrupp har jag nämligen inte alls lust med. Min förhoppning är alltså att lite Boot Camp plus Strong mama-pass, boxpass och alla evighetspromenader, ska sätta fart på apparaten:kroppen.

  Annons
  20140428-185346.jpg

  Nya klasser startar hela tiden.
  mma-bootcamp.se

  Nu ska jag också bara hålla mig borta från alla godsaker. Och det är lättare sagt än gjort. Det är ju så mycket roligare att fika när man mumsar på en smarrig paj, fluffig bulle eller krämig kaffedrink. Men jag står emot, ibland i alla fall. Vill man torska några kg som jag nu vill, ja då får man hålla lite extra hårt i gottetyglarna. Så just nu är jag garanterat inte caféägarnas drömkund. Jag kommer in, möblerar om för att få plats med barnvagnen, beställer en stor svart kopp kaffe, tar gratis påtår och sedan sitter jag där i flera timmar. Jag är en 22-kronors-kund. Kunden man går back på om jag skulle få för mig att låna lite el för att ladda telefonen.

  20140429-051019.jpg

  Min målbild. Vill så gärna komma i jeansen igen. NU!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar