Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Dagens sanning: Börja om från början.

  25 augusti 2014

  Börjar jag ana ett mönster i livet med småbarn. Eller är det bara tillfälligheter? Jag trodde att jag upplevde dejavu flera gånger om dagen, men nu inser jag att mycket jag gör, måste jag göra igen. Och igen. Det händer alltid något ”oväntat” som leder till att det bara är att börja om från början igen. Som idag, när jag äntligen tog mig tid att ta hand om alla nytvättade kläder som hängde på tork (vilket de gjort ett tag, några dagar, en vecka). Jag håller Kevin i ena armen, samtidigt som jag samlar ihop kläderna, och som på beställning – BAAAM- banankräk överallt. Bara att börja om från början. Nu hänger tvätten där och torkar, igen.

  Annons

  IMG_5827.JPG

  Det känns som jag alltid börjar om från början.
  Jag brygger kaffe, det hinner blir kallt, jag micrar, det blir också kallt, micrar igen och då smakar det skit. Börjar om från början, brygger kaffe, igen.

  IMG_5134.JPG

  Jag klär på Kevin, jag klär på mig, han kräks ner oss båda, jag klär av Kevin, jag klär av mig. Börjar om från början, klär på oss, igen.

  Blöjbyte på stan: Letar skötrum, hittar till slut, det är kö, Kevin blir arg, vår tur, upp med alla grejer (underlägg, handduk, blöja, våtservetter,tvättlappar, bajspåse), upp med Kevin, av med kläderna, bort med blöja, dit med ny, torka, tvätta, badda, på med kläderna, ner med alla grejer, ner med Kevin, ut. Brak i blöjan. Börjar om från början, ställer oss i kön, igen.

  Ja och såhär känns det mesta. Men det är ju tur att man har att göra, för tänk va trist om man skulle ha dötid att slå ihjäl dag ut och dag in. Hej å hå!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar