Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Operation Dö-tröskel-dö

  17 april 2014
  20140416-212147.jpg

  Tre dagar innan förlossningen & dagen efter ankomst.

  Dagen efter förlossningen blev jag positivt överraskad över hur fort magen gick ner. Det här skulle ju gå med en rasslande fart. Paw! Im back. Men sen dess har det gått väldigt sakta. Jag är helt enkelt inte en av de lyckliga som ammar bort överskottet och blir slank som en trädgårdsslang. Jag kommer att få jobba hårt för att komma i jeansen igen. Jag står nedanför den där omtalade tröskeln och tittar upp. Den är mycket högre än jag någonsin trott. Plötsligt förstår jag hur svårt det är ”att börja träna”. För vem tycker det är kul när man inte orkar? Vem tycker att det är kul att känna sig svag? Så när barnmorskan gav ok för att börja kötta mig tillbaka, blev jag både glad och livrädd.

  Annons

   

  20140420-215425.jpg

  Glad över att ha överlevt dubbelpass med 55 min Body Pump och 55 min Box.

  Gilla läget och vänd på steken!
  Nej det är inte kul att börja om från noll, men det finns bara ett sätt att ta sig därifrån. Jag bestämde mig därför för att kickstarta. Nu har jag gått så sjukt många myspromenader, att det är dags för action. Tröskeln kan bara bli lägre om jag attackerar den. Därför bokade jag upp mig på pass på gymmet och började pumpa bröstmjölk som en toka, för att kunna smita och träna på kvällen. Jag gick all in och det var knappt att jag tog mig hem. Jag såg stjärnor. Svetten sprutade. Pulsen slog i taket. Men jäklar va skönt det var. Efteråt. Så fuck you tröskel, nu jäklar ska du bort.

   

  20140420-215435.jpg

  Här försöker man hitta formen igen och så kommer mormor med min favorittårta. Vägrar tacka nej och bokar ett extra pass istället.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar