Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Den starkaste människan och mamman jag känner.

  20 mars 2017

  Jag minns det så väl. Jag minns samtalet från hennes äldre syster. Jag minns hur svårt det var att förstå och ta in. Jag minns första besöket på sjukhuset. Jag minns alla känslor, alla tårar, all förtvivlan och oron. Jag kommer aldrig glömma när en av mina äldsta och närmsta vänner fick en hjärnblödning mitt i graviditeten. Flera gånger har jag försökt att skriva om det här. Hylla henne och hennes styrka som människa och mamma. Men jag har aldrig lyckats ro hem texten hela vägen. Det har alltid bara slutat i tårar och en klump i magen. Att stå bredvid när någon kämpar för sitt liv, för ett fungerande liv, för sitt barns liv… det blev för mycket. Aldrig någonsin har jag känt mig så liten och otillräcklig.
  Nu har det gått två år och varje gång vi ses blir jag alltid lika imponerad över hennes enorma styrka och vilja. Hon är en sann förebild och ett bevis på att man aldrig ska ge upp. Världens bästa Maja.

  Annons

  Läs mer om Maja här och lyssna också på podden ”Vattnet går” där hon själv berättar om det som hänt.

   

  https://www.mabra.com/gravida-maja-fick-en-hjarnblodning-min-lyckligaste-tid-i-livet-blev-en-fraga-om-liv-och-dod/

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar