Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Det gick! Premiär för vår första långa biofilm.

  18 juni 2016

  1 timme och 33 minuter. Är det möjligt att få en tvåtaggare att sitta ner och kolla på en film så länge? Utan att störa alla andra, betydligt mycket äldre barnen i salongen? Nervös är fel ord, men jag var nog lite osäker och spänd. Är jag dum i huvudet som ens försöker? Vet alla andra föräldrar som sitter här inne med sina äldre barn, att jag begår ett stort misstag? Hade det funnits en kortare film, ja då hade jag valt den. Men nu var det här den enda barnfilmen som passade oss i tid, Alvin och gänget. Jag kände att vi var tvungna att lämna sjukstugan några timmar och få till en enklare aktivitet. Ingen kan ju klandra en för att inte våga i alla fall – långfilm, sjukt barn, krasslig mamma, stökig natt, ingen vila på dagen – självmord!

  Annons

  IMG_1964

  Men det gick. Det var lite myror i rumpan sista 20 minuterna men ingen katastrof. Med tanke på att han inte sovit en blund under dagen, trodde jag aldrig att han skulle vara vaken hela filmen. Jag var helt övertygad om att jag skulle få 90 minuters Kevin-gos. Att han skulle somna i min famn och att jag också skulle kunna få till en liten vila. Men nej, han tittade verkligen och rycktes med när det var dans och sång.
  Skärmavbild 2016-06-18 kl. 22.29.29

  Filmutbudet för de minsta var inte så generöst, och Alvin och gänget var inget som Kevin hade koll på. Jag började därför hypa ekorrarna hemma, visade trailer och pratade med en entusiastisk röst. Kevin köpte allt! Han blev toktaggad och tjatade om ekorrarna hela bilresan dit. När vi kommer till bion möts jag av en nästintill fullsatt salong… Katastrof. Panik. Kevin hoppar nästan av förväntan vid min sida och där står jag utan biljetter. Det fanns endast tre spridda platser kvar, så jag frågade om det var okej om han satt i mitt knä hela filmen, och ja, det var det. Jag vet inte vad jag tänkte på, klart att man måste boka innan. Det regnar och det är lördag…

   

   

  Spara

  Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar