Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Det var bättre förr. Att lämna barn på dagis.

  1 september 2016

  Jag undrar om det inte var bättre förr. Att det var lättare för ett år sedan. Visst sved det i mamma-hjärtat när man lämnade över ett gråtande barn till dagispersonalen, men det är mycket värre nu. Då visste man att han var för liten för att riktigt förstå. Nu förstår han allt, plus att han med ord tydligt säger vad han tycker. Och han håller inte tillbaka. IN YOUR FACE. Lämna mig inte mamma! Tårarna rinner, underläppen hänger och han verkligen ber mig att inte åka till jobbet, han vill inte vara på dagis, han vill vara med MAMMA!!! Gahhh mitt hjärta. Stark är han också. Han kramar om min hals, mitt finger eller mitt ben – den kroppsdel han får tag i vägrar han släppa. Det blir ett sånt brutalt avsked. Försiktigt men bestämt tar jag mig loss och en fröken tar över. Sen kommer själva avskedet. Vidrigt.
  Att snabbt vända ryggen till och gå sin väg känns elakt. Att stanna kvar och kramas lite extra, drar ut på ”lidandet”. Det är svårt att veta hur man ska göra.
  Pissigare start på en dag kan man nog inte få och så här har det varit nästan varje morgon sen semestern. INTE kul! Fan.

  Annons

  Dags för semester igen…det var lugnare så 😉

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar