Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  En dag fylld med ingenting, poddar och getingar.

  22 maj 2014
  20140522-150136-54096525.jpg

  Ett insta-moment. Fötter i relax-position + sol. Det här är bilden som säger ”jag-har-det-underbart-ute i solen-medan-du-sitter-inne-på-kontoret-moahaha.

  Det var sol, värme och bleka-ben-ångest som krävdes för att jag skulle sitta still och göra ingenting, en hel dag. Tillsammans med grannarna som ”jobbar” hemifrån, har vi carpe diem:at ute på gården. Min stol flyttas efter solen, Kevins efter skuggan. Det är precis som när jag och T är på solsemester. Han slaggar i skuggan, jag soldyrkar. Med en skön pod i öronen håller sig dessutom rastlösheten borta. Livet leker just nu och jag längtar redan till nästa dag fylld med ingenting.

  Annons
  20140522-150136-54096064.jpg

  Pod-time

  Dö geting, dö!
  Från vilken ålder börjar barn att uppfatta det man gör? När måste man börja dölja sina rädslor? Att föra över min geting-ångest till Kevin är inget jag vill, men jäklar va svårt det är att behärska sig när de där små flygande asen närmar sig. Stick! Inte mig, utan härifrån. Med hårt ihopbitna käkar, lyckades jag vifta bort den envisa rackaren. Gahh, det kommer bli en tuff sommar. Men Kevin var utom fara där han satt under myggnätet. Jag blev faktiskt lite avis. Kanske ska skaffa ett nät till mig själv också.

  20140522-150136-54096918.jpg

  Getingfri zon under myggnätet som egentligen är till vagnen.

   

  20140522-201813-73093174.jpg

  Solen tar. Nästa gång ska jag hålla upp hakan och sträcka ut armarna. Lite solkräm hade inte heller skadat. Är inte skitsnygg just nu om jag säger så. Golfbränna är till och med hetare än det jag levererar just nu.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar