Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  En helt vanlig galen familj. Like på den.

  24 juli 2015

  Nu vet jag vad det absolut roligaste är med att ha barn. Man får vara töntig, fjantig, galen, barnslig, larvig och spexig. Ingen kan döma dig. Ingen kan kolla snett. Det är fritt fram att släppa fram och leva ut. Man gör det ju för barnens skull. För att de ska ha kul… Inte helt sant. Man gör det nog även väldigt mycket för sin egen skull. Det är så sjukt kul att stänga av tankeverksamheten och bara köra. Att bli världens fånigaste fåntratt är avkopplande och alla skratt förlänger säkert livet med flera år.

  Annons

  Ta Eh Bee Family som exempel. Det kan vara den skönaste familjen på denna jord. De röjer järnet tillsammans och verkar vara så grymt härliga. Jag blev sjukt inspirerad efter att ha sett en av deras filmer. Det kändes så självklart att det var såhär man skulle leva. Familj eller inte, man ska ha skoj, på sitt sätt såklart. Dra ut pinnen ur röven. Sluta ta sig själv på så stort allvar. Bjucka livet på sig själv helt enkelt. Deras motto är att ha kul och att sprida deras glädje vidare till andra. Kan det bli bättre?

  Kolla in familjens roligaste moments här och bli inspirerad.
  Det finns hur många galna filmer som helst.

  Skärmavbild 2015-07-23 kl. 23.35.33

  Eh bee Family levererar…

  Skärmavbild 2015-07-23 kl. 23.36.00

  …och de får aldrig nog…

  Skärmavbild 2015-07-23 kl. 23.36.33

  …vilket sprider glädje och kärlek.

   

  Det är det här vi ska syssla med på nästa släktträff. Skippa söndagssteken och spela in roliga filmer istället.

   

  Eh Bee Family kan även vara århundradets smartaste då de börjat promota olika varumärken. Vem sa att man inte kunde ha kul och tjäna slantar samtidigt.

   

   

   

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar