Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  En morgon utan prövningar är ingen riktig morgon.

  29 november 2016

  Sen när började man ploga direkt? Utanför fönstret var gatorna vita och fina, men det varade inte länge. Vi mötte plogbilen och hans rena snöfria vägar. Valet av transportmedel visade sig vara en katastrof. Så typiskt. Morgonen hade ju gått så bra. Vi var i tid, alla vinterkläder var på och han var lycklig över att få åka snowracer. Klart det skulle uppstå något hinder… en prövning. Att gå var det inte tal om. Han skulle åka och jag skulle dra. Hade vi inte haft frukosttiden att passa, hade jag kunnat ta diskussionen, men just då fanns inte tiden. Om inte plogbilen väckt alla grannar, så gjorde vi det garanterat när vi kom dragandes på grusad asfalt. Lycklig unge hade jag i alla fall. 

  Annons

  Svettigt? Gissa… sitter på bussen nu och försöker torka upp i min dunjacka och vinterskor. Det är inte det lättaste. Lämningen var dessutom skit. Skrik och förtvivlan, gå inte mamma! Och för att toppa morgon ännu lite till, så glömde jag såklart att lämna hans snuttar på dagis. De är med mig, i väskan, på bussen, på väg till jobbet… 

  Är det helg snart…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar