Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  En mössa för varje tillfälle.

  28 augusti 2014
  IMG_5842.JPG

  Hoppsan, så det kan bli… Den nya mössan matchar visst den nya Stokke-stolen. Sjukt nöjd 😉

  Håll i hatten, här ska det sys mössor. Och många lär det bli. Jag har hittat världens bästa/enklaste mönster. Idiotsäkert. Kevin kommer bada i mössor innan den här vintern är över.
  Äntligen har jag hittat något som till och med jag klarar av att sy snyggt. Dessutom, det tar bara typ 20 minuter, inklusive tygklippning. Underbart. Ju kortare tiden är mellan start och mål i ett projekt, desto bättre projekt. Speciellt med tanke på att man inte har så långa stunder som man är själv och inte behöver passa upp på barn.

  Annons

  IMG_5837.JPG

  Ingen mössa ska vara den andra lik.

  Idag gick jag loss inne i tygaffären och det blev en salig blandning av mönster och färger. Det här är bara början gott folk. Det här är bara början.

  IMG_5845.JPG

  Blivande mössor och kräkisar.

   

  IMG_5846.JPG

  Test. Med hjälp av textilfärg och mallar ska jag testa att ”trycka” på en av mössorna. Vem vet, kanske kommer det stå KEVIN…

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar