Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Ett dåligt köp måste ersättas av ett bra. Ny skötväska.

  30 juni 2014

  Under mina gravidmånader la jag ner enormt mycket tid på att planera mina babyinköp. Mitt research-arbete för alla produkter, hade varit klanderfritt, om det inte vore för den där satans skötväskan. I fyra månader har jag ångrat mitt köp och svurit över att den är i min ägo. Även om den bara ska packas med blöjor och babymåsten, är den en del av min vardag. Den är med mig överallt. Vi sitter ihop. Problemet är att spännet till axelremmen är för klent och går upp. Jag har varit millimeter från att hoppa på skräpväskan när den legat vid mina fötter. Och nej, reklamation är inte möjligt eftersom jag köpte den på Blocket. Visserligen var den ny, men företaget har upphört och jag hade ”tur” som fick tag i denna, ett av de sista exemplaren…

  Annons
  20140511-225449.jpg

  Kevin håller med. Väskan måste bort.

   

  Skötväskornas skötväska.
  Så, i fyra månader har jag drömt om en ny väska. I fyra månader har jag suktat efter skötväskornas drottning. I fyra månader har jag letat efter anledningar till att jag faktiskt behöver en ny skötväska som kostar sköna 1400 kronor. Men häromdagen sket jag i bra anledningar och köpte den. Bara för att jag är värd en bra väska. Faktiskt. För att jag ska kunna fortsätta att vara en glad mamma. En glad sambo. En glad människa. Det är inte klokt vad en väska kan göra underverk med ens humör.

  20140630-223754-81474140.jpg

  Familjens älskade, fina, fina skötväska från Littlephant.

  Primadonnan är äntligen min, eller vår rättare sagt. T kommer ju också använda den. Han är lika glad som jag. Eller han är mer glad för att jag är glad. För att jag kommer sluta skrika åt den gamla väskan och sluta tjata om den här. Korven är också glad. Så glad att han hoppade ner i väskan. Glöm rea och fynd. Det här är mitt absolut bästa babyköp. Det är så bra att jag funderar på att köpa en till. Den finns ju i så många andra fina tyger också. Undrar om skötväskor fungerar som skor? Att man aldrig kan ha för många. En reserv borde man ju i alla fall skaffa sig. Eller två… Känner mig hel. Lycklig. Harmonisk.

   

  Skärmavbild 2014-07-02 kl. 01.29.06 Skärmavbild 2014-07-02 kl. 01.29.00

   

  Himmelriket: www.littlephant.com

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar