Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Fars dag och sovmorgon hela helgen.

  9 november 2014

  IMG_6681.JPG

  Den här helgen går utan tvekan i sovmorgonens tecken. Två dagar i rad har hela familjen sussat till 10-11. Lite vällingfix runt klockan 7, men sen har alla tre somnat om. Fantastiskt! Visserligen har vi rubbat lite på dygnsrytmen, så det är väl inte så konstigt. I fredags var vi borta på middag och Kevin tog inte natt förrän runt halv två när vi satt i bilen på väg hem. Det var på tok för kul för att sova och han slumrade bara till kortare stunder, mest för att få ny energi skulle jag tro. I lördags var det lite likadant, även om han ”bara” var vaken till 23.
  Det har verkligen varit magiska morgonstunder, och det skär lite i hjärtat när jag säger till mig själv att det nu är slut på helgslarvet. Det är söndag och dags att vända tillbaka dygnsrytmen till det normala… Så jäkla tråkigt.

  Annons
  IMG_6682.JPG

  Fars dag. Brunch på Björk Bar & Grill.

  Hipphipphurra för far idag!

  Fars dag 2014. Vår första tillsammans som en egen liten familj. Det känns speciellt. T har varit världens bästa pappa sedan dag ett, och det finns inget finare än att se de tillsammans. Kevin fullständigt exploderar av lycka varje dag när T kommer hem efter jobbet och det känns verkligen som om han förstår att det är pappa som kommer hem. Mina underbara killar. Det går faktiskt inte att beskriva hur jäkla mycket jag älskar de där tokskallarna. De är mitt allt.

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar