Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Feber av fågelbajs?

  1 juni 2015

  pigg sjukling

   

  Det här med att stoppa allt man ser i munnen, är verkligen en fas som jag hoppas är över snart. I fredags var det dags att testa torkad fågelbajs… Så jäkla inte okej! Med tanke på hans purkna min, så smakade det också bajs. Konstigt vore det väl annars… Hans mormor lyckades få ut en del från hans mun, men om han hann svälja något vet jag inte. Sen i lördags fick Kevin feber. Kan man få feber av fågelbajs tro? Antagligen inte, men fuck you fågel i alla fall.

  Annons

   

  seg sjukling

  Febern sitter i även idag men svajar fram och tillbaka, precis som hans humör. Ena stunden är han pigg och glad, och nästa är han svinsur och hängig. Jag börjar också ta efter och bli likadan. Inte gällande fågelbajsätning och feber, utan mitt humör är inte direkt hej-du-glade. En svajig natt med en glödhet, ängslig, vild, sprattlande, tårfylld, snorig, feberyrande Kevin sätter sina spår. Så idag är en dont-mess-with-me-dag. För mina kollegors skull. hoppas jag på en feberfri, lugn och skön natt för imorgon väntar jobb.

   

  Att få vykort från min farmor som varit på semester i Montenegro, piggar iaf upp och skänker skratt. Tänker också bli en 83 åring som ger sig ut på äventyr och äter konstig mat. Haha!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar