Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Fem månader och inte-bajsat-på-en-vecka-gråt.

  2 augusti 2014

  20140802-220458-79498857.jpg

  Och så har det helt plötsligt gått fem månader. Det är ingen kaxig ålder direkt. Det är knappt någon ålder alls, när man tänker efter. Än så länge har vi bara upplevt startskottet för vårt gemensamma liv. Att vi har allting framför oss, gör mig lycklig i hela kroppen och samtidigt som vi njuter av dagen, längtar jag till morgondagen.

  Annons

  20140802-222135-80495150.jpg

  Att bara vara fem månader innebär ett ganska bekymmerslöst liv, men det innebär också en hel del frustration. Just nu har vi lite kommunikationssvårigheter och vi kämpar med en knepig mage. Pruttar som inte vill ut och bajsstrejk i över en vecka. Det här med att inte prata bajs som småbarnsförälder (vilket var min ambition) är banne mig omöjligt. Halva släkten pratar just nu om Kevins uteblivna pruttar och alla längtar efter att bajsbomben ska landa. Inte-bajsat-på-en-vecka-gråten är hysterisk och alla som upplevt den, vet hur det skär i hjärtat. Av just den anledningen blir det lätt bajsprat. Bajs och pruttar är nämligen ofta som djävulen själv. Hur som helst så googlade jag till mig information om att bäbisar som ammar, inte kan vara förstoppade, så då borde det lösa sig snart tycker man. För att hjälpa till lite fick han smaska i sig katrinplommonpuré som tydligen ska få fart på kalaset. Det var mycket uppskattat och kladdigt. Men han ville inte bli matad, utan kan-själv-inställningen sitter i. Även om skeden gick omvägar innan den nådde munnen, så hittade han tillslut rätt. Underhållande för oss i publiken och Kevin verkade mer än nöjd.

  Så nu håller vi tummarna för att skiten kommer ut och att det då inte är min tur att byta blöja.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar