Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Försöker låta bli. Inte prata bajs. Inte prata bajs. Inte prata bajs.

  26 april 2014

  Det här trodde jag aldrig… Att prata barn, utan att komma in på bajs, är svårt. Jättesvårt. Omöjligt. Och jag som alltid suckat högt över småbarnsföräldrar och deras bajssnack. Nu är jag där själv. Jag har trillat i bajsträsket. Det är ett personligt bakslag. Innan jag blev mamma hade jag en big no no-lista med olika ”Jag ska aldrig…”. En lista över saker som jag lovade mig själv att jag aldrig skulle göra som mamma/människa/bordsgranne/kompis/släkting. Bajsbabbel stod högt upp på den listan. Men till mitt försvar, det är inte bajset som är grejen, utan det handlar egentligen om man har en glad, gnällig eller fullständigt otröstlig unge. Så det är inte skitkonstigt att det blir mycket skitsnack. Men jag vet, det är helt ointressant för andra att höra om, speciellt om man själv inte har barn. Så jag biter mig i läppen. Inte prata bajs. Inte prata bajs. Inte prata bajs.

  Annons

  20140427-205925.jpg
  Poppa bubblet – han har bajsa!
  Ingen är på toppenhumör om magen krånglar, speciellt inte en bebis. Efter några dagar med en envis knipande bebismage och ledsna miner, blir man minst sagt överlycklig när bomben kommer. Jag ville så gärna ringa till T och jubla Han har bajsat! Woho! Men jag höll mig. Bajsrapporten kan man lika bra avge under middagen. Helt normalt numera. 100% kärlek och omtanke.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar