Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Första advent och en riktig myssöndag.

  29 november 2015

  Idag har vi inte klivit ut genom dörren. Vi har inte ens varit på väg eller tänkt tanken. Idag har vi bara varit hemma och myst. Kevin var febrig under natten så det fick bli en dag med lågt tempo. Vi har mest spenderat tiden i soffan under täcket. Det har varit skönt för oss både. Lite kryp i kroppen har jag visserligen haft, så det blev lite städning och piff i huset när Kevin fastnade framför Pippi.

  Annons

  Julstjärnorna kom upp och adventsljusstaken pimpades med guldsand och träkulor som jag grävde fram i pyssellådan. Även två små diskreta tomtar fick se ljuset och tittar nu ut på alla förbipasserande (vilket är extremt få men ändå).

   

  Helgen bjöd också på årets första julbord. Värd var Häringe Slott och det absolut bästa av allt var köttbullarna. Det är svårt att slå familjens egna men de här var perfekta och man hade inte varit rädd för att salta. Sillen som alltid är min favorit, var däremot sådär så då fick det bli väldigt mycket sylta och rödbetssallad istället. Gott var det, och mätt blev man. Jag har inte känt den minsta hungern idag, och det måste ha med julmatsmängden att göra.

   Kevin däremot, han har knappt ätit. Inte förrän han fick äta pasta på golvet, sittandes på skötunderlägget (som han släpat runt på idag), så åt han. Man gör vad som krävs. Nu klarar han sig iaf till imorgon och vi håller tummarna för en feberfri natt. Måndagen är fullproppad, bla med klappjakt till Kevins adventskalender. 24 små paket ska hinnas köpas in på lunchen.

  Snabba steg, snabba beslut. Köpa, köpa, köpa.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar