Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Första barnfria resan.

  3 augusti 2015

  T fick en kryssning för två i födelsedagspresent med både lyxhytt, lyxmiddag och lyxfrulle. Lyx var alltså temat på vår första barnfria resa. Ett bra sätt att avleda tankarna från lilla Kev för en stund. Vi lyckades ganska bra med att bara vara vi och inte bara prata barn. Det var första gången vi hade barnfritt och gjorde något kul tillsammans. Tidigare gånger har vi bara bockat av en tråkig att-göra-lista. Med tanke på att Kevin passerade 1,5 årsgränsen för ett par dagar sen, så var det här var på tiden.

  Annons

  Man kan kanske tro att det skulle kännas jobbigt att vi inte skulle kunna ta oss hem på två sekunder om det var något med Kevin, men det var det inte. Det låter lite taskigt, men jag tänkte knappt på det och var inte ett dugg orolig. När man är med farmor & farfar så har man långt från tråkigt, så jag visste att det inte skulle bli några problem. Och det var det inte heller. Till skillnad från Kevins farmor och farfar, fick vi en lång nattsömn utan sparkar, slag och bök. Det var nog det absolut mest lyxiga på hela resan.

  Ett och ett halvt år. Det är ju inte klokt. D E T  G Å R  F Ö R   F O R T! Tiden. Jag vill köpa mer av den varan. Häromkvällen när jag och T stod och tittade på Kevin när han låg och sov, så säger T: ”Han är så stor. Tänk när han inte vill krama och gosa längre. När han blir tonåring och vi är töntiga”.
  Vad är det han står och säger, tänkte jag. Är han helt pantad? Jag kommer aldrig vara töntig. Kevin kommer aldrig sluta kramas. Inte mig. Inte oss. Det kommer aldrig hända. Eller… Nä. Det bestämmer jag. Och som mamma får man faktiskt bestämma vissa saker. Så det så.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar