Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Första kvällsskojet utan Kevin.

  5 december 2014

  Ni vet när man skrattar så mycket att man nästan grips av panik för att man inte kan sluta? Tårarna rinner, munnen är maximalt utsträckt och ut kommer ett ganska fult, okontrollerbart kluckande ljud. Detta glädjerus ”drabbade” mig i onsdags då jag och T var på vårt första gemensamma kvällsskoj, utan Kevin. Man kan ju kanske tycka att denna kväll borde präglas av lugn, harmoni och tystnad för att få ett avbrott från småbarnsvardagen, men det är inte riktigt så vi jobbar. Vi började med en snabb och slafsig (men god) middag på O’learys eftersom vi blev lite sena. Därefter gasade vi in till Djurgården och Cirkus, för att bli underhållna av Alex Schulman och Sigge Eklund. Deras show ”Meningen med livet”, var riktigt grym. Jag skrattade så mycket att jag var helt slut när jag kom hem. Jag kände mig tömd på energi, samtidigt som jag var för uppspelt för att somna. Det är tur att man har en nattuggla till son som håller en sällskap.

  Annons
  Cirkus i Stockholm - Meningen med livet Alex och Sigge

  Parents night out (light)

  Det kändes lite konstigt att sitta ner och lyssna till deras non-stop pladdrande, eftersom jag annars alltid är ute och mammaledigpromenerar när jag lyssnar på deras Pod.

  IMG_6880.JPG

  Alex och Sigge bjöd på underhållning. Showen ”Meningen med livet” var riktigt bra!

   

  Apropå asgarv. Känner du vinterdepp? Kolla in när Björn Hellberg drejar. Jag höll på att explodera av skratt. Jag skrattade så mycket att jag skrämde slag på Kevin som såg helt chockad ut och sen började tokgråta. Stackaren.

  Kolla in Hellbergs drejning!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar