Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Fotbollsfeber.

  18 juni 2016

  Det kändes inte hundra. Det kändes inte hundra att lämna Kevin på dagis i dag. Han var glad och trevlig men något var inte som vanligt. Ändå lämnade jag honom. Det var dumt och felprioriterat. Jag sa dock som det var. Jag försökte inte mörka. Jag sa till fröken att jag är osäker på hur han mår. Kanske piggar han på sig när han fått i sig frukosten eller så segar han ihop. Klockan 14 ringde telefonen. Det är med största sannolikhet mina sjukbaciller han råkat ut för. Hosta, snor och feber. Humöret är som för oss alla då vi är sjuka, väldigt svajigt. Tur ändå att det är fotboll på tv. Inte för att han kan sitta ner och kolla en hel match, och inte för att han förstår att det är Sverige som spelar och att Zlatan är kung. Men då och då stannar han upp, kollar på stora ögon och säger ”jag vill spela där” samtidigt som han pekar på TVn. Fotbollsfeber har vi garanterat gett honom och ända sedan EM startade har han tjatat om att ha på sig fotbollströjan. Det har blivit många snabbtvättar den senaste veckan men jag har börjat få honom att varva den svenska tröjan med sin Barca och PSG tröja. Bara det är en fotbollströja, ja då är han nöjd! 

  Annons

  Jag har en känsla av att helgen blir lugn med fokus på att bli friska. Soffhäng, regn och fotboll. Den helgen klagar inte jag över i alla fall. Det ska faktiskt bli skönt! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar