Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Från flipflop till overall-fight.

  3 april 2016

  IMG_0823

  Det var en efterlängtad semester. Den kom precis rätt i tiden. Nu har vi samlat energi till att ”stå ut” i väntan på att våren ska träda fram och stanna. I två veckor slapp vi fighten om overallen, vi slapp stressiga morgonstunder, missade bussar, rusningstrafik, storhandling, matlådefix och städning. I två veckor bodde vi i badkläder och flipflop, frossade frukostbuffé, njöt av massage varje dag och fick sängen perfekt bäddad. Det är inte konstigt att det känns lite tungt när man kommer hem från en semester. Från att endast fundera på vilken sida om poolen man ska ligga vid, till veckoplanering, hämtning, lämning och jobb.

  Annons

  IMG_0822

  Jag skulle lätt ha kunnat stannat i Thailand den dubbla tiden. Det var en fantastisk semester och att resa ihop med flera andra barnfamiljer, var verkligen lyckat. Kul för barnen, kul för oss vuxna.

  IMG_0830

  Kevin lärde sig mycket genom att kolla in de äldre barnen. Både hyss och bra grejer. Han lärde sig bland annat att flyta med armpuffarna. I slutet av semestern hoppade han själv i från poolkanten, ”simmade” in och kravlade sig upp på land. Om och om igen. Utan slut. Utan att visa någon som helst trötthet. Inte ens kallsuparna fick honom att fundera på att ta en paus. Han lärde sig även att rymma och att det var roligt att bli jagad av sina föräldrar.

  IMG_0952

  En glass om dagen är bra för magen! Och speciellt när man vill att de små ska sitta ner för en sekund. Att ta sig fram på de nästan obefintliga trottoarerna med vagn och försöka korsa de trafikerade gatorna, var inte lätt. Då krävdes det att man hade koll och ordning på juniorerna. Ett bra sätt var såklart att muta. Så länge det fanns glass, satt de snällt kvar i vagnen. Nöjd kille där till höger…

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar