Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Från-mage-till-rygg-premiär!

  6 juli 2014

  Snart blir det åka av. Kevin har lagt i ettan och även fast han inte kommer framåt än, så kommer han runt. Idag överraskade han med att ”tippa” från mage till rygg.

  20140706-195726-71846477.jpg

  Som vanligt la jag Kevin på mage i vardagsrummet, medan jag gick ut i köket för att fixa frukost. När jag kom tillbaka några minuter senare, låg han helt plötsligt på rygg. Woho. Vilken morgonstund. En oväntad premiär såhär en solig söndag. Men sen slog det mig, jag har ju missat hans första snurr i livet. Jag la tillbaka honom på mage, hämtade telefonen och… vips så låg han på rygg igen. Nä men va f_n. Missade den också. Jag la honom på mage återigen, tryckte snabbt på video och rec. Gump, skump och tipp. Jackpot! Nu har jag det på film. Snurr nr 3. Förevigad. Hoppas han kryper nästa vecka. Lite tidigt kanske, men vem vet, han kanske är redo. Han kanske är ett geni! Ett riktigt A-barn. Klart han är. Innan sommaren är slut går han säkert också… Livet med en liten är helt klart jäkligt spännande och det är inte klokt hur varmt hjärtat kan bli av en så liten, liten rörelse.

  Annons

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar