Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Från Vegas till BB

  8 mars 2014

  20140310-004846.jpg

  Det är bra konstigt hur ett blått plustecken, upptäckt i Las Vegas sommaren 2013, kan sluta med att vi får ta hem detta lilla knyte från BB Stockholm i mars 2014.

  Det har redan gått en vecka och vilken vecka det har varit. Vi är fortfarande groggy på glädje, hormonerna rusar (mina, inte T’s tack och lov) och vi försöker lära känna varandra. Det är en bestämd och hungrig kis som inte drar sig för att ryta i. Grannarna måste älska oss!
  Jag och T gör allt för att försöka klura ut vad som önskas varje gång. Just nu irrar vi runt som en knagglig servitris som jobbar sin första dag på en halvhet förortskrog- vi har ingen koll på menyn, bär en tallrik i varje hand, glömmer beställningar och är inte skitsnabba på att leverera. Men tillslut löser vi det innan gästen (bebisen) blir helt bananas. Mat toppar dock önskelistan och då är det bara att släppa det man håller på med och duka upp.

  Annons

  Vi lever fortfarande i en
  låtsas-världs-känsla men snart är vi tillbaka till the real life. När mina dagar som mammaledig verkligen sätter fart, då blir det fart på bloggen igen. Har så många ”upptäckter” att dela med mig av. Men fram till dess, tills jag börjar bli ”normal” igen, njuter vi av film, mys, sjukt mycket godis, bebisgos och vi tar dagarna som de kommer, med mobilen på ljudlöst och inte en enda tid att passa.

  20140310-003555.jpg

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar