Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Glassbidrag

  31 maj 2014
  20140526-100115-36075869.jpg

  GB 2014 – nästa år lär priserna klättra över 30-ribban.

  Tjugonio kronor för en glass! Inget tiptop-pris direkt. Undrar vad det kommer att kosta när Kevin når glassåldern. Nu börjar jag förstå meningen med barnbidrag. 1050:-/månad. Hälften sätts in till mig, hälften till T. Därefter sätter vi in det på ett Kevin-konto. Ett framtidskonto. För inte lär det bli lättare eller billigare att skaffa eget boende eller ta körkort. Lika bra att försöka bunkra så mycket vi kan. Känns lite sjukt att vi redan nu ”måste” börja tänka på framtiden. Kevin har inte ens rullat från rygg till mage än, och här sitter jag och planerar för år 2034.

  Annons

  Det hade varit lite roligare om man kunde köpa glass för hela slanten. För vilken ungen skulle inte vilja ha 36 TipTop varje månad.

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar