Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Grattis på 1 årsdagen.

  2 mars 2015

  För exakt ett år sedan, klockan 12:00, den 2:e mars 2014, upplevde jag den lyckligaste stunden i mitt liv. Ett par minuter innan det, var livet kanske ingen höjdare direkt, men det var som bortblåst 12:01, när världens rundaste lilla bebis låg på mitt bröst. Från och med det ögonblicket har villkorslös och oändlig kärlek förgyllt mitt liv. Nu har det alltså gått ett helt år. Redan. Liten börjar bli stor. Och det sa bara swish…

  Annons

  Grattis på din första födelsedag. Grattis på 1 årsdagen älskade barn.

  Igår satt jag och T och kollade på bilder och filmer från vår första tid som familj, när Kevin var nykläckt. Han var så liten. Ofattbart. Vilka underbara minnen. Hjärtat gjorde nästan ont av lycka. Vilket underbart år vi har haft.

  Jag blir lite chockad när jag ser mig själv och magen. Var det verkligen Kevin som låg där i då? Gick jag verkligen runt i nio månader, med han som fyller ett år idag, inne i min mage. Sjuk grej ju. Otroligt att det fungerar.

  Kevin passade på att ta en liten sovmorgon dagen till ära men nu är det dags att sätta fart Ett besök på öppna förskolan väntar och sen när T kommer hem från jobbet, är det tänkt att vi ska  inta något lekland för första gången och fira vår guldklimp med lek och stoj. I helgen väntar släkten och jag har lovat fiskdamm eftersom det trots allt är ett barnkalas, även om det inte blir så många barn. Men vi vuxna måste ju också ha skoj och vem älskar inte fiskdamm och en överraskning i en liten påse…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar