Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Han gjorde det! Pottpremiär.

  17 januari 2016

  På frågan ”Vill du kissa på pottan” svarade han plötsligt ”Ja” och sedan gjorde han det. Segerdans, jubel och high-five. Pottan är äntligen invigd. Den klassas numera som begagnad och sparsamt använd. Fullträffen har dock bara inträffad en gång.

  Annons

  Vi ställer frågan varje dag och de få gånger han svarat ”Ja” har det bara resulterat i att han satt sig på pottan, dragit ut halva toarullen, tryckt ner allt papper i pottan, rest sig upp och gått därifrån.

  Hur tar man det härifrån till att det ska bli en ny vana? Kan man be dagis om att uppmuntra och prata potta? Ska man bara ligga lågt och vänta tills det kommer av sig själv? Ska man strunta i pottan och sätta honom på toan direkt? Pott-tips behövs.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar