Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Hardcore-charter bokad. Lollo och Bernie snart ses vi.

  3 maj 2015

  Snart byter vi sandlådan mot sandstrand. Resa nummer 2 bär av till Mallorca.

  Aldrig i livet! Charter är inget för oss! Så lät jag för typ ett år sedan. Igår bokade vi en sista minuten till Mallis och Vings familjekoncept Sunwing, med barnklubb och hela tjofadderittan. Men vi valde inte till all inclusive. Där går gränsen. Än så länge. Resan till Jordanien, vår första familjeresa, var visserligen också charter men det kändes inte så ”chartrigt” eftersom resmålet var lite udda och inte så turistigt. Mallis däremot, det måste vara chartervärldens nummer 1 och det ska vi nu alltså prova på. En vecka i solen väntar och vi åker redan 15 maj.

  Annons
  Ving

  Hit ska vi. Hoppas det är lika bra som det ser ut.

  Det är som om jag glömt bort att jag är anti-charter. Istället går jag igång när jag läser om uppvärmda barnpooler, lekplatser, familjeanpassade rum etc. Allt handlar om att det ska vara Kevin-vänligt.

  Uppvärmd barnpool är ett måste och en självklarhet på ett sånt här familjeparadis.

  Uppvärmd barnpool är ett måste och en självklarhet på ett sånt här familjeparadis.

  Jag har svårt att tro att vi kommer sammanfatta resan med orden ”lugn & ro” då hotellet har plats för 473 familjer. Stället lär krylla av entusiastiska, överlyckliga, övertaggade, sockerspeedade barn som får dricka hur mycket läsk de vill, och ungefär lika många semesterslappa föräldrar som ser och hör det man vill och orkar just för stunden (och som får dricka hur mycket sangria de vill). Spännande kombination… Får se om min bild av hardcore-charter stämmer och i så fall hur lång tid det tar innan vi inser att vi själva är precis som alla andra…

  sol

  Sol och varmt just nu. hoppas det fortsätter så…

   

  Hur som helst så ska det bli helt fantastiskt skönt och jäkligt kul att få bada och leka med Kevin, samtidigt som man får en lätt liten bränna. Eftersom sommaren kommer att bestå av väldigt mycket husbygge, är detta vår må-bra-och-njuta-vecka. Och det ska vi banne mig göra. Lever man bara en gång, är det lika bra att passa på och njuta! Kör bara kör – ett ångerfritt motto att leva efter.

  Lollo

  Just nu ligger hela familjen i hårdträning. Vi försöker lära oss Lollo&Berine dansen. Man vill ju inte sticka ut genom att inte kunna… Är det charter så är det. Lika bra att gå all-in. Danssugen?

  Hit ska vi! Mallorca / Alcudia

  Hit ska vi! Mallorca / Alcudia

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar