Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Heja mamma. Bästa stödet på Tough Viking.

  29 augusti 2016

  Sälen som kravlar sig upp till höger, det är jag. Grym känsla att ta sig upp och att göra det på första försöket.

  Att vara spontan är inte alltid så lätt när man har barn. Men när vi i onsdags fick möjligheten att vara med på det utmanande loppet Tough Viking, svarade vi ja utan att tveka. Trots att loppet gick på lördagen, tre dagar senare. Helt oförberedda och med en lång slapp sommar bakom oss, drog vi på oss trikåerna. Ibland är det bra att inte tänka. Ibland är det bra att bara köra. Och det gjorde vi. Genom eld, isvatten, lervatten, kryptunnlar, över kullar, under taggtråd, klättrade, kämpade, sprang. 15 km totalt. Vilken kick! Längre löprunda gör mig normalt sätt uttråkad. Men det var inget jag behövde oroa mig för här. Över 30 hinder höll mig underhållen.

  Annons

  IMG_2590

  Det var första gången jag sprang ett sånt här lopp, men inte sista. Att höra Kevins hejarop gav energi. Det var magiskt. Att få en puss innan man slängde sig ner i en isvak, gav värme. Det var så kul att ha honom på sidan. Tough Viking har även ett barnlopp, så om några år är det kanske jag som står och hejar.

  IMG_2618

  14115390_744658952340526_4983227746896919218_o kopia

  Om det var fullt ös på lördagen, var det raka motsatsen på söndagen. Den var minst sagt seg. Nä, den var svintung. Jag vaknade på morgonen av att kroppen värkte. Det gjorde ont att bara ligga i sängen. Jag ville gå upp men musklerna var out of office. Att lördagskvällen dessutom toppades med en kräftskiva var kanske inte den typ av återhämtning som rekommenderas efter den graden av fysisk utmaning. Men rackarns, man lever bara en gång. Kevin sov (som tur var) hos mormor så vi kunde ta oss an söndagen i vår egen takt. Visserligen ringde vi hem honom redan innan lunch. Trots att vi njöt av lugnet blev saknaden helt enkelt för stor…

  IMG_2613

  Efter-loppet-krubb. Aldrig någonsin har en kebab och en Citron-Fanta smakat så bra.Spara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar