Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Hipp hipp! 6 månader och sitta-i-kundvagnpremiär.

  2 september 2014

  IMG_5978.JPG

  Jaha och så har det helt plötsligt gått 6 månader och jag tillhör numera den mer rutinerade skaran mammor (i alla fall i amningsrummen i diverse köpcentrum). Kevin växer så det knakar och folk har slutat att titta så där puttinuttigt på honom. Nu apar de sig istället, med förhoppning på att få ett leende. Ganska underhållande faktiskt. Och det kan vara så att jag uppskattar det mer än Kevin.

  Annons

  Det känns som om det är från 6 månader som det börjat hända grejer på riktigt. Eller det är vad jag har hört. Tänder. Sitta. Krypa. Rulla. Stå. Det kommer bli drag. Jag förstår vad som väntar men har ändå ingen aning. Men kul ska det bli och jag älskar att han mer och mer blir en liten egen person. Att det är lite kaos ibland och att varje dag innefattar något nytt stordåd. Som idag, på sin 6 månaders dag, testade vi att sitta i kundvagn (med lite hjälp från en kudde och ett ständigt vakande öga då han lätt tippar lite åt sidan) och det gick kanonbra. Det är verkligen svinkul med utveckling och även smågrejer blir spännande och roliga. Det här måste bara vara meningen med mitt liv. Love it!

  IMG_5980.JPG
  Lilleman börjar bli ståtlig och får snart inte plats i knät…

  IMG_5981.JPG
  Grattis Kev!!! Att fira är kul (och gott). Go-glass till alla vuxna 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar