Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Höstmys och nässug.

  24 september 2014

  IMG_6195.JPG

  Halleluja, äntligen höst! Ja, jag gillar hösten. Svinmycket. Finns det något bättre än lager på lager med mysiga, pysiga kläder, frisk och sval luft, tända ljus alla dagar i veckan och stanna-inomhus-utan-dåligt-samvete-väder. Typ inte. När jag tänker efter så är det nog på hösten som jag mår som bäst. Men det är inte bara jag som lever loppan, det är party-time för alla baciller. Peppar, peppar jag är aldrig sjuk och jag har ett pansarförsvar som står emot det mesta (och bara för det åker jag väl på värsta bamse-bacillen nästa vecka…) Men lill-Rocky har åkt dit. Feberfri, glad och pigg så det är ingen fara på taket, men hans lilla, lilla näsa rinner och snörvlar. Att få en 7-månaders att ”fräsa” är såklart omöjligt, så det var bara att införskaffa en nässug. Mmmm. Kanon. Härligt värre. Snoret måste ut, och jag ska suga ut det. Urk! Tack och lov finns det folk som tänkt till och engångsfiltret agerar mur mellan min mun och Kevins näsinnehåll. Såklart. Det gick hur bra som helst, även om det var lite obehagligt första gången då jag var lite osäker på filtrets säkerhetsnivå. Men Kevin hatade det. Jäklar i min låda, arg som ett bi. Han slet i slangen, puttade bort mina händer och slingrade sig som en orm. Aj mitt hjärta. Efter en liten kamp, där jag både fick onda och ledsna ögat, lyckades jag få ut lite guck och voila! näsan blev som ny. Den fruktade nässugen visade sig göra susen.

  Annons

  IMG_6193.JPG

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar