Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Idag har jag lärt mig…

  25 mars 2014

   

  1. Att det är gratis att åka buss med barnvagn är toppen! MEN räkna inte med att du får plats. Barnvagnskrig råder, där sist in alltid torskar. Inte kalas när nästa buss går 30 minuter senare.

  20140325-161104.jpg

  2. Extrakläder ska ALLTID ligga i skötväskan. Missar man detta kan man ge sig xxx på att det kommer hända en olycka. Och såklart en stor sådan. Typ den värsta jag hittills varit med om under mina 3 veckor som mamma. Det positiva var att jag var tvungen att spontanshoppa.

  Annons
  Akutshopping på Lindex

  Akutshopping på Lindex

  3. Panikamning (väldigt hungrigt barn som inte kan vänta) kräver kreativt tänk. I brist på lämplig plats, rekommenderar jag att gå längst in i en butik. Finns det inget amningsrum får man helt enkelt skapa sig en egen amningsvrå.

   

  4. Mugghållare som mugghållare, trodde jag. Icke. Köp inte första bästa, utan kolla runt. Trodde man var safe om man betalade över 200:-. Besviken.

  20140325-204550.jpg

  Man lär så länge man lever!

  PS. De utlovade glimtarna kommer snart.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar