Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Inte en enda tråkig sekund.

  24 juli 2014

  Jag trodde inte att det skulle kännas som en riktig semester i år, eftersom jag är mammaledig och vi ”bara” skulle semestra på hemmaplan (inom Sveriges gränser). Men nu har T snart haft semester i 2 veckor och mitt semester-mood är på topp. Det är omöjligt att bli uttråkad eller rastlös när man har en nyfiken lillskrutt vid sin sida hela dagarna (syftar inte på T, även om han också är nyfiken och skruttig). Att vara alla tre känns så galet lyxigt och Kevin bjuder på ett strålande humör trots värmen. Självklart har han fått en egen pool hos mormor och han njuter av att få svalka av sig.

  Annons

  20140723-231031-83431142.jpg

  20140724-042609-15969139.jpg

  Skuggjakt.
  Det är lite knivigt att få till en skuggig sval plats i den här extrema värmen och att skydda Kevin mot solens strålar är inte det lättaste, om man inte vill sitta inne förstås. Och det vill man ju inte. Solkräm på småknattar är tydligen big no no, och att klä på honom kläder känns galet i den här värmen. Men vi köpte ett så kallat UV-tält och jag tror att det fungerar ganska bra. Jag kan i alla fall inte se att Kevins likbleka, nästan genomskinliga hud, fått någon färg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar