Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Inte utan min snutte…

  27 mars 2015

  Snutte, gos, tisse, mysis – liten trasa har många namn. Denna lilla tygbit torkar många tårar och är ofta en räddare i nöden, men den ställer också till en hel del dramatik när den inte är närvarande. Den har blivit lite för populär. Den har blivit så där jobbigt oersättlig. Så som man sa att man inte ville att det skulle bli. En dag utan snutten är panik och konsekvenserna blir högljudda. Att tillfälligt ersätta den med en annan typ av trasliknande myslapp, är inte att tänka på. Det måste vara en Dinglis. Som tur är så är han inte bunden till en enda, utan kan ta vilken som helst, ny som gammal.

  Annons

  IMG_8528.JPG

  Häromkvällen försökte vi natta utan snutte. H E R R E G U D. Kaos. Under dagen hade vi lyckats tappa bort Kevins 3:e snutte och den enda vi hade åkte runt i tvättmaskinen. Aldrig någonsin har en tvätt tagit så lång tid att bli klar… Jag satt och stirrade in genom glasluckan och fantiserade om att jag  hade magiska krafter som kunde förvandla minuter till sekunder. Det kunde jag inte. När tvätten äntligen var klar, var den ju dyngsur och inte alls speciellt mysig att gosa med. Ensam fick den kastas runt i torktumlaren för att skynda på så mycket som möjligt. Det här var nog den segaste tiden i mitt liv. Och Kevin var förtvivlad hela tiden. Men så fort snutten återförenades med sin lilla ägare, blev det tyst. Han somnade på sekunden. Galet. Aldrig mer. Snuttlagret är påfyllt om jag säger så.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar