Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Jag ä din mamma, inte din bästis. Föräldrapepp när den är som bäst.

  19 september 2016

  Hell yes! Kan inte annat än älska den här typen av tips. Efter att ha lyssnat till denna kloka mamma, känner jag extra föräldrapepp.

  Tror att många föräldrar känner sig träffade och tänker ”från och med nu är det jag som är bossen”. Lättare sagt än gjort. Det vet vi alla. De små liven kramar sönder vår hjärtan. Men vi måste kämpa. Hålla fokus. Och fullfölja vårt uppdrag… Trots att det är svårt att vara benhård och motstå tindrande ögon, att inte ge upp när det tjatats i 20 minuter om en glassjävel, att låta bli att fjäska för att få tyst på skrikgråten i bilen. Men den här mamma förmedlar kloka ord som ger styrka!

  Annons

  Kul sätt att få fram en viktig poäng gälland vårt sätt att uppfostra och vara föräldrar. Även om det är skämtsamt så är det väldigt sant!

  Bästa uppfostringstipset på länge – Se klippet här

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar