Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Jul och nyår med ordnad kaos.

  4 januari 2016

  Julgransdekorationstjuv.

  Tomten kom. Fick en kram och ett tack. Klappar i överflöd. God mat. För mycket mat. Härlig stämning. Familjefest. Fullt hus. Kärlek. Julgranen överlevde och fick stå kvar till nyårsdagen. Då åkte både den och julpyntet ut. 

  Annons

  Hej då jul. Hej då julgodis i sjuka mängder. Tur att vi inte åt upp allt…

  Nyåret firades med goa vänner. Och det var full fart på både stora och små. Mysigt och livat på en och samma gång. När vi skulle gå och lägga oss på morgonkvisten vaknade Kevin och ville såklart inte somna om. Det var bara att bita ihop och jag och T fick sova i skift.

  Nyår med babywatch.

  Jag har varit ledig alla mellandagar och det har varit underbart att återigen få hänga med junior hela dagar och i många dagar i rad. Snön kunde inte ha kommit mer lägligt då han både fick skridskor och snowracingpulka i julklapp.

     

  Mera! Mera! Mera! – har varit återkommande ord de här dagarna. Kevin vill absolut inte gå av isen, eller hoppa av pulkan. Har fått försmak på hur framtida sportlov kommer att se ut. Dags att uppdatera vintergarderoben så man klarar att vara ute hela dagar. Och inhandla en termos.

     

  Julklappar: Verktygslåda och skruvdragare.

    

  Julklappar: pulka och coola kläder.

   
   

  Julklappar: tält och lego

    

  Men idag är det sjukstuga. Kevin har nästan 40 graders feber och det har typ aldrig hänt. Den ger inte med sig riktigt trots Alvedon, så det är soffhäng och mycket tv-tittande idag.

   

  Eftersom det pågår hockey-vm och det varit en hel del hockey här hemma den sista tiden, så har K såklart blivit hockey-smittad. Hockey istället för pippi säger en del. Tur att svt har senaste matchen på nätet.

   Helgdagarna har varit så gott som mobil- och datorfria, för att njuta av stunderna tillsammans. Därav uppehållet med skrivandet. Ibland måste man koppla bort sig för att kunna koppla av! Det ska jag göra oftare 2016. Det blir mitt nyårslöfte.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar