Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Julgran vs småbarn

  16 december 2015

   

  Barnsäker julgran.

   

  I dag kom T hem med granen. En krallig rackare som ska skapa julstämning här hemma. Vi har aldrig haft en riktigt gran förut utan det närmsta vi kommit julträd är när jag släpade hem en rosa plastgran från Rusta. Den var annorlunda. Inte skitsnygg men det var kul.

  Annons

  I och med detta, startar nu operation ”hålla-liv-i-granen-fram-till-julafton”. Med tanke på vad man får betala för en gran, har jag ingen lust att behöva köpa en till.

  Jag ser främst två hot: Uttorkning och Kevin.
  Jag vet inte hur ”lätt” det är att ta död på en gran men det skulle inte förvåna mig om granen är barr-lös på julafton. Det andra gran-hotet, är att det stackars träder råkar ut för Kevin. Vad han kan tänkas hitta på har jag ingen aning om. Men med tanke på vad folk gör för att skydda sina granar mot små sabotörer, så är jag beredd på det värsta…

   

  Fler smarta barnsäkra granar

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar