Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Julgranen är på plats men den var bra nära på att åka ut…

  20 december 2015

    
  Den är på plats! Den är nästan rak och den är klädd. Tillslut. Ett tag var  den bra nära på att åka ut och stämningen i huset var sisådär. Det började dock väldigt bra. Kevin o T sågade nya snitt i granfoten och jag stod redo med allt pynt. 

  Annons

    När allt var klart, dvs lamporna i granen lös och julstämningen blev verklighet, ja då vände det. Det är när jag ska vattna grannen som jag upptäcker att stammen inte når hela vägen ner i själva hållaren och att den då inte får i sig vattnet.

  Att tunna ut och såga till en gran som är smyckad och som väger bly, är ingen barnlek. Det är inte heller att rekommendera om man är mån om julstämningen. 

  Jag ligger på mage unde granen och sågar medan T håller upp granen från foten.  Kevin får för sig att leka titt ut genom att krypa in under min tröja. Han ligget alltså på min rygg och samtidigt som man ska leka med honom, ska man såga fort så att det inte blir för jobbigt för T. När vi väl sågat klart och är helt säkra på att granstammen kommer att gå ner hela vägen i foten, upptäcker vi en pigg i botten på foten. Det var ju den som gjorde att granstammen inte nådde botten, inte stammens tjocklek. Allt i onödan. T hämtar borren istället och borrar för piggen så nu får den vatten. Nu håller vi tummarna för att den håller fram till jul. 

  Mycket slit men fint blev det!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar