Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Julkul i bilder.

  28 december 2014

  Och poff så var denna jul slut. Vår första. Och som vi har slappat och slappnat av. Vi som är rätt rutinlösa från början, har totalt spårat ur under de här dagarna. ”Är det dags för välling? Men oj, nej han har ju inte fått middag än. Men vadå, är klockan bara tre!” Men Kevin har verkligen inte klagat. Han har haft fullt upp med att leka med alla fina nya leksaker och att köra slut på släkten. De här dagarna kunde inte ha varit bättre och det har verkligen varit underbart att få vara tillsammans hela familjen. Kan det inte vara jul nästa månad också…

  Annons
  Jultomten och jag.

  Första mötet med tomten gick kanon. Antar att han är lite för liten för att bli rädd.

  Gåvagn Brio.

  Kan man inte gå än så får man väl åka i sin nya fina gåvagn. Full fart hela julen.

  Julfin. Outfit.

  Jul-outfit. Temat var såklart rött.

   

  Klappar under granen.

  Trodde att alla glittriga julgranskulor skulle ryckas ner av Kevin, men han rörde knappt granen.

   

  Pulka-premiär. Snö.

  Efter juldagspromenaden var det dags för pulka-premiär. Finns det inga bra babybackar, är det bara till att springa med lillen. Fortare mamma!

   

  Home made. Att göra en kalender på sin/sina små, känns som standard för alla relativt nyblivna föräldrar. Och jag ville såklart inte vara sämre 😉 Personligen är jag inget fan av väggkalendrar, så jag ville göra något kul av det. Jag valde därför ut olika teman för respektive månad och så klädde jag (ut) Kevin efter det. Sjukt kul. Sjukt mycket jobb. Det tog verkligen flera dagar och i slutet var Kevin så jäkla trött på mig, klädbyten och kameran. Men bra blev det. Och det blev en uppskattad klapp till familjen.

  Årets julklapp - kalender

  Special edition. Kevin-kalender med tema för varje månad. Uppskattad familjeklapp.

  När jag letade klappar på nätet hittade jag superfina armband med stansade texter. Men hallå, tänkte jag, det där kan jag göra själv. Och så köpte jag alla verktyg och skapade egna armband till mig, T och några släktingar. Blev faktiskt ganska bra, och de var väldigt roliga att göra.

  Hemmagjort julklappspyssel.

  Made by me. Ingen jul utan hemmagjorda klappar. I år gick jag all in på läderarmband med stansad text och köpte alla möjliga verktyg. T fick såklart ett armband med Kevins födelseuppgifter, och så passade jag på att göra ett till mig själv.

   

  Nu laddar vi för nyårs-premiären!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar