Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Kampen om natten fortsätter. Nattning kapitel 721

  17 maj 2016

  21:30 då gick ridån tillslut ner idag. Positionen han somnade i, med benen i vädret, kan uppfattas som lite annorlunda. Och ja det är den. Men så blir det om man ligger och sparkar i väggen för att öka sina chanser att hålla sig vaken, men tillslut ändå faller för John Blund. Har han ömma hälar imorgon så finns det en logisk förklaring.

  Annons

  Hur det går med nattningen? Sisådär skulle jag svara på den frågan. 

  Just idag lever jag dock lite på häromkvällen. Då hände det som aldrig hänt. Vi sitter i soffan och äter en kvällsmacka innan vällingen för att stötta upp en urusel middagsätning, och mitt i en tugga så somnar han. Tvärdäckad. Jag var tvungen att peta på honom för att se så att han levde och att det stod rätt till. Nattning utan nattning måste vara det absolut underbaraste på denna jord!

  Kampen fortsätter. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar