Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Kärt barn har många humör.

  5 juni 2014

  20140605-121156-43916146.jpg

  Ja men visst, mini-me har börjat ta ton och skaffat sig en egen vilja. Gå med mig, lägg inte ner mig, sitt inte ner, rör på dig, upp och hoppa. Och japp, vi går och går. Han börjar bli en riktigt krabat.

  Annons

  Nu är det korven som helt och hållet håller i taktpinnen och jag försöker bara hänga med. Favoritplatsen just nu är i sittposition i famnen, och helst ska man gå, skumpa och sjunga. 7 kg tung på senaste vägningen, så det börjar mer och mer likna ett enda långt träningspass att vara hemma och vara mammaledig. Men belöningen är den bästa, när mungiporna går från öra till öra blir lyckan inom mig total. Snacka om att kunna sprida glädje och att ett leende smittar av sig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar