Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Angelica fick en liten pojke i slutet av februari 2014, och bloggar om livet som träningsglad mamma. Jag hoppas att bloggen med sin ärlighet kan tillföra lite skratt eller i alla fall ett fniss bland blöjbyten och nattvaka. Jag är ju varken övernaturlig, perfekt eller världsmästare. säger Angelica. I hennes blogg är det högt i tak och ordvalen är aldrig censurerade, allt för att tona ner illusionen om den perfekta vardagen som mammaledig.

  Annons

  Kevins pappa. Han är bra han.

  29 juni 2015


   Idag fyller världens bästa vän, min livs kärlek och Kevins underbara pappa, 33 år. Vi lärde känna varandra efter studenten 2001. Vi träffades på jobbet. Han delade ut paket, jag satt i en repa och tog emot paket. Förutom det blonda lockiga håret, de blåa snälla ögonen och den hockeyfasta-rumpan, var det hans personlighet som fångade mitt hjärta. Hans leende var varmt och äkta. Trygg. Lugn. Rolig. Snäll. En fantastisk människa. En människa som man vill ha vid sin sida resten av livet.

  Annons

   

   Idag är han världens bästa pappa till vår blonda, blåögda och underbara son. Ingen hockeyrumpa än, men det är ju inte helt bananas om Kevin kommer snöra på sig ett par rör om ett par år.

  Heja dig! Grattis på födelsedagen T!

  Det blonda, lockiga och blåögda kommer inte direkt från mig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar